Badisolatie

Merk: Tonzon

€ 64,49 per stuk incl. btw
Aantal
Voor baden langer dan 180 cm. Totalen badomtrek max. 6 meter.

Gratis verzonden!

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Nederland
Land van herkomst: Nederland

Bekijk hier meer producten van het merk Tonzon
Tonzon logo
Artikelnummer: 8717931410045

Bekijk alles van Tonzon >
Bekijk meer: Reflectiefolie >

De TONZON thermoskussens worden als een tweede huid tegen de buitenkant van het bad geplaatst en gevuld met lucht. Daardoor wordt het ligbad als een thermosfles geïsoleerd. De afkoeling van het badwater via de badwanden wordt dan verwaarloosbaar ten opzichte van afkoeling via het wateroppervlak. Omdat het water door de isolatie langer warm blijft, hoef je het badwater niet bij te vullen met heet water. Badderen in aangenaam warm water kost met de thermoskussens tot wel 33% minder energie.

Meest milieuvriendelijk geproduceerd isolatiemateriaal. Het volume van de kussens is klein genoeg om het pakketje TONZON thermoskussens per postfiets te bezorgen. Daardoor bespaar je ook nog uitlaatgassen van bedrijfsbusjes.

Product informatie

Standaardpakket:
Een standaard pakket TONZON Badisolatie bestaat uit twee thermoskussens en dubbelzijdig klevende tape. Het korte thermoskussen komt tussen de poten tegen de bodem van het bad. Het lange thermoskussen komt rondom tegen de badwand. Met de tape kunnen de thermoskussens worden afgesloten en op de (gladde) buitenkant van het bad worden geplakt (zie tekening, de nummers 1 t/m 4). Ten slotte worden de beide kussens nog aan elkaar (no. 5) en tegen de poten geplakt zodat een lekvrij geheel ontstaat. Het standaard pakket is geschikt voor baden tot een lengte van 180 cm en een breedte van 80 cm (maximale omtrek 5,2 meter). Het pakket large gaat tot een omtrek van 6 meter. De dubbelzijdige tape plakt niet op baden met een ruwe buitenkant (zoals glasvezels). Om de thermoskussens op dit type badwand te bevestigen is folielijm nodig. Hiermee maakt men de badwand (gedeeltelijk) zelfklevend. Voor een bad is een potje met 100 ml voldoende.

Bubbelbaden:
Het standaardpakket is niet geschikt voor bubbelbaden vanwege het grote aantal buisjes. Zonder isolatie koelt het water in een bubbelbad sneller af dan in een gewoon bad zodat isolatie extra zinvol is. Het dubbelwandig reflecterende principe kan ook bij deze baden worden toegepast. Daarvoor gebruikt men eerst reflecterende tlutape dat tegen de badwand wordt geplakt. De slangen/buizen kunnen reflecterend worden gemaakt met bandagefolie of alutape. Tenslotte wordt het geheel ingepakt met een thermosheet.


Tonzon

Bestaande vloeren worden met TONZON Thermoskussens warmer dan nieuwbouwvloeren. Naast de Themokussens levert Tonzon ook handige isolatiepakketten voor je bad, folie voor de radiator of voor verwarmingsbuizen. TONZON is de uitvinder van het opvouwbare isolatiemateriaal. De benodigde lucht wordt pas op de plaats van bestemming in het materiaal opgesloten. Zij hebben als het ware de thermosfles flexibel gemaakt. TONZON is in Nederland met het Thermoskussen vooral bekend als de pionier op het gebied van vloerisolatie. Maar intussen worden ook voorzetwanden, daken, radiatoren en zelfs ligbaden geïsoleerd als een thermosfles.

Tonzon
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Voornaam*: Achternaam*: E-mail adres*: Telefoonnummer*: Gewenste hoeveelheid*: Indicatie leverdatum: Bericht:

Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Product wegstemmen


Loze claim van Tonzon. Thermosfles werkt in hoofdzaak dankzij het vacuüm principe, waardoor warmteverlies door convectie wordt voorkomen is. Misschien iets voor de reclamecodecommissie?

Maarten Graveland
Heel Goed


Het gebruik van deze folie werkt zoals geadverteerd. We kunnen veel langer genieten van warm water in vergelijking met voordat we de folie gebruikten. Echt een aanrader!

Peter

Badisolatie

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit