Handdouche - Diaqua - 3 standen chroom 5l/m

Merk: Neoperl

€ 27,10 per stuk incl. btw
Aantal
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 2,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

  • Duurzame kwaliteit
  • Milieuvriendelijke of gerecyclede verpakking

Bekijk hier meer producten van het merk Neoperl
Neoperl logo
Artikelnummer: 7611038503741

Bekijk alles van Neoperl >
Bekijk meer: Douche >

De elegante chromen douchekop mixt op een unieke manier water en lucht met elkaar. Daardoor gebruikt u tot 70% minder water en energie, omdat er minder water op hoeft te worden gewarmd. U merkt er zelf niets van qua comfort, omdat de waterstraal nog altijd even sterk blijft. De douchekop kan uw huidige douchekop makkelijk vervangen. We kunnen dus allemaal eenvoudig veel water en energie besparen. 

Een standaard douchekop gebruikt zo'n 12 Liter water per minuut maar sommige douchekoppen, zeker de grote stortdouches, gebruiken wel 15-20 Liter water per minuut en zijn dan ook verreweg de grootste verbruikers van warmwater (en dus van het gasverbruik) in een huishouden. Met deze uitstekende Neoperl douchekop die in 3 comfortstanden instelbaar is verbruikt u maximaal 8 Liter/min, een besparing van 33%! Getest door KIWA, het Nederlands Meetinstituut IJkwezen. Deze douchekop geeft of een mooie zachte straat rondom, of een hardere straal meer in het midden of een pulserende massage-straal.

Specificaties:
  • Neoperl 3-standen waterbesparende handdouche
  • Diaqua-Neoperl (zwitsers)
  • Afmetingen 235 x 84 mm
  • Gewicht 243 gram
  • Garantie 2 jaar

Milieu informatie

Kan het waterverbruik - en dus ook het energieverbruik - terug brengen tot wel 70%


Neoperl

Neoperl producten leveren een waardevolle bijdrage aan het klimaat en het milieu. U bespaart water en helpt bij de reductie van energieverbruik voor het bereiden van warm water. Neoperl biedt innovatieve oplossingen voor drinkwater. De producten vormen de waterstraal, regelen de doorstroming en beschermen het water tegen verontreiniging.

Neoperl
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Voornaam*: Achternaam*: E-mail adres*: Telefoonnummer*: Gewenste hoeveelheid*: Indicatie leverdatum: Bericht:

Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Slecht


Net gïnstalleerd. Eerst met waterbesparing. Flauwe straal, niet geschikt voor lang haar wassen. Zonder wb, keiharde straal, maar van comfort is geen sprake. Op de afbeelding staat dat de straal waaiert, maar de straal is recht, dus je moet heen en weer lopen om shampo en zeep weg te spoelen. Daar komt ook bij dat je niet warm blijft.

I. Willemsen
Reactie

Dat is natuurlijk niet de bedoeling, nou wil het wel eens dat op Uw lokatie de waterdruk te laag is en zo klinkt het een beetje. Hij mag retour dan krijg je het aanschaf bedrag retour want koukleumen is niet de bedoeling

Rob Bos

Gaat wel


de douchekop bevalt eigenlijk niet zo goed, ik kan geen prettige stand ontdekken. het is òf te slap òf te harde straal, moeilijk om een balans te vinden.

Ine
Algemene vraag


In de titel staat 5 liter per minuut, in de tekst staat 8 liter per minuut. Welke is juist? Jeroen

Jeroen
Reactie

De douchekop heeft 3 zstanden, waarbij de 'duurste' stand 8 liter per minuut door laat :). Beide juist dus!

Eco

Algemene vraag


In de titel staat 5 liter per minuut, in de tekst staat 8 liter per minuut. Welke is juist?

Marga
Heel Goed


Heerlijke stralen, niet te merken dat er minder water wordt gebruikt. Aanrader !

Esmeralda

Handdouche - Diaqua - 3 standen chroom 5l/m

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit