Thermostaatknop - M28x1,5 wit - W6 + vloeistofvoeler

Merk: Comap

€ 22,49 per stuk incl. btw
Aantal
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 2,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Belgie
Land van herkomst: Belgie

Bekijk hier meer producten van het merk Comap
Comap logo
Artikelnummer: 3430650492226

Bekijk alles van Comap >
Bekijk meer: Thermostaat knoppen >

Thermostaatknop met ingebouwde regeling en voeler. Wanneer je een bestaande radiatorknop wilt vervangen voor een thermostaatknop dien je de aansluiting op de radiator te vervangen.

De W6-thermostatische knoppen maken een individuele instelling van de kamertemperatuur mogelijk. Het zijn permanente proportionele regelaars. Deze zelfstandige producten reageren op temperatuurschommelingen in de ruimte. Als de kamertemperatuur stijgt, bijvoorbeeld door zonneschijn, dan zet de vloeistofsensor uit en wordt de watercirculatie in de radiator of spiraal beperkt door het laten zakken van de ventielzitting.

Ongeveer 60% van het totale energieverbruik van een standaardwoning van 100 m2 is bestemd voor verwarmingstoepassingen. Dankzij regulering kunnen er eenvoudig 16% aan besparingen worden doorgevoerd
• Gebruiksvriendelijk inregelsysteem met blokkeerstift
• Aansluiting met wartel M28 x 1,5

Comap radiatorthermostaatknop recht, wit, aansluiting op afsluiter M28x1.5, instelbereik 6 - 28°C, blokkering/begrenzing instelbereik, geschikt voor ventielcompact radiator, RAL-nummer 9011, regelelement wasgevuld, vorstbeveiligd

Maat tekening

  •  A  51
  •  B  81
  •  DM  28 x 1,5
  •  E  (WS)32
  •  F *78

Milieu informatie

Met thermostatische radiatorkranen regel je per kamer de temperatuur. Je kunt ze overal toepassen, behalve in de kamer waar de centrale thermostaat hangt. 
Doordat je elke kamer precies naar behoefte verwarmt, helpen thermostatische kranen je te besparen op je stookkosten. 
 
Thermostaatkranen op radiatoren, convectoren of andere verwarmingselementen besparen bij goed gebruik enkele procenten energie. 
Ze zorgen dat de temperatuur gemakkelijker en nauwkeuriger te regelen is en niet zo snel te hoog wordt in vertrekken waar geen klok- of kamerthermostaat aanwezig is. 
 
Als bijvoorbeeld de zon naar binnen schijnt, sluit de thermostaatkraan automatisch de radiator af. Bij een gemiddeld gasverbruik van 1.560 kubieke meter per jaar voor verwarming,
besparen thermostatische radiatorkranen u ongeveer 39 kubieke meter gas. Dat is een besparing van 27 euro (prijspeil 2009). 


Comap

Comap heeft diverse losse thermostaatknoppen en -kranen zodat je gemakkelijk de temperatuur in diverse kamers kunt regelen. Dat scheelt weer aardig in de stookkosten.

Comap
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Voornaam*: Achternaam*: E-mail adres*: Telefoonnummer*: Gewenste hoeveelheid*: Indicatie leverdatum: Bericht:

Verwarmings installateurs

Totaal 1 vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 1
Xavi Natural Building
Xavi Eco Natural Building is sinds 2006 in Amsterdam gevestigd. Het bedrijf dat is opgericht en gerund wordt door Xavi Rodriguez (Vigo, Spanje, 1970) heeft zich volledig toegewijd tot duurzame bouwpr.. Bekijk profiel pagina

Balistraat 116
1094JV Amsterdam

Thermostaatknop - M28x1,5 wit - W6 + vloeistofvoeler

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit