Draadloze stopcontactschakelaar set - 3 stekkers

Merk: Brennenstuhl

€ 37,50 per stuk incl. btw
Aantal
Gratis verzonden!

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

  • Stroom besparend

Bekijk hier meer producten van het merk Brennenstuhl
Brennenstuhl logo
Artikelnummer: 4007123674176

Bekijk alles van Brennenstuhl >
Bekijk meer: Standby verbruik >

Draadloze stopcontactschakelaar set

Bespaar energie (en kosten) door apparaten in huis helemaal af te sluiten. Alle apparaten apart langsgaan kan soms een heel gedoe zijn, zeker als de stekker op een lastige plek zit. Met deze draadloze stopcontactschakelaar is dat probleem opgelost. Door middel van de afstandsbediening kun je namelijk gemakkelijk het aangesloten apparaat aan of uit zetten. Geen gedoe, alleen maar besparing!

De drie stopcontacten bieden elk ruimte voor één apparaat, waardoor je met deze set drie apparaten kunt koppelen aan de afstandsbediening. Schakel hiermee elektronica, lampen, ventilatoren en bijvoorbeeld een koffiezetapparaat uit. De stopcontacten zijn door middel van kleine plastic plaatjes veilig voor per ongeluk aanraken.

Inbegrepen:
3x stekkers met ontvangers
1x afstandsbediening
1x CR2032 type batterij

Product informatie

Gebruiksaanwijzing Brennenstuhl schakelaarset.pdf

  • Comfortabel in- en uitschakelen van elektrische apparaten en lampen tot 2300 V
  • Permanente opslag van de codering, ook bij stroomuitval
  • Bereik tot 25 meter
  • Frequentie 433,92 MHz
  • IP20


Brennenstuhl

Brennenstuhl is een internationale onderneming op het gebied van elektronica en elektrotechniek met een voortdurend streven naar duurzame innovaties. Naast producten voor stroomdistributie (o.a. kabelhaspels, kabelboxen en meervoudige stekkerdozen) hebben ze ook producten voor overspanningsbeveiliging, domotica, beveiliging, verlichting, ledverlichting met zonnecellen en bewegingsmelders. Eco-Logisch heeft de energiebesparende producten voor je op een rijtje gezet.

Brennenstuhl
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Voornaam*: Achternaam*: E-mail adres*: Telefoonnummer*: Gewenste hoeveelheid*: Indicatie leverdatum: Bericht:

Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Heel Goed


Makkelijk te installeren, werken goed. Wat niet heel duidelijk uit de productbeschrijving blijkt, is dat meerdere sets van hetzelfde product naast en gecombineerd met gebruikt kunnen worden. Stel je koopt bijv. 2 sets, dan heb je twee afstandsbedieningen, en daarmee kun je zelf instellen welke van de 6 stekkers je aan/uit schakelt, en je kunt dus ook groepen maken. Heel handig als je bijv. een lange gang hebt waar je vanuit beide einden vd gang de lichten in die gang aan/uit wilt kunnen doen. Zelfs de gebruiksaanwijzing vh product is hierover een beetje vaagjes, maar het werkt gewoon!

Tino

Draadloze stopcontactschakelaar set - 3 stekkers

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit