EnergyFlip - Energieverbruiksmeter - Voor Niet-Slimme Meter

Merk: Aurum

€ 109,95 per stuk incl. btw
Aantal
Maak een keuze
Gratis verzonden!

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

 • Educatief

Bekijk hier meer producten van het merk Aurum
Aurum logo
Artikelnummer: 9504552651631

Bekijk alles van Aurum >
Bekijk meer: Energiedisplay >

Maak je energieverbruik inzichtelijk met EnergyFlip
De energieverbruiksmeter bestaat uit een app en een kastje: de gateway. Deze koppel je eenvoudig, via de meegeleverde sensor, met je elektriciteitsmeter. Download de app om je verder mee te nemen in het installatieproces. De gateway zelf gebruikt zo'n 2 Watt, minder dan een klein ledlampje.

Let op! Dit product bevat de EnergyFlip energieverbruiksmeter + twee losse sensoren voor gas en elektriciteit. Je bestelt deze set wanneer je een niet-slimme meter hebt en EnergyFlip wil gebruiken voor je energieverbruik. Heb je een slimme meter? Bestel dan de EnergyFlip voor slimme meters. Je hebt dan de extra sensorset niet nodig en deze wordt dan ook niet onnodig geleverd. 

 • Monitor live je energieverbruik
 • Bespaar door inzicht in je gebruik
 • Krijg zicht op je energiekosten door je contract in te voeren
 • EnergyFlip is volledig onafhankelijk van energieleveranciers
 • Slimme meterkabel meegeleverd, zodat je makkelijk kan overstappen naar een slimme meter
 • Bij deze versie, die geschikt is voor een niet-slimme meter, wordt de combinatie met zonnepanelen niet ondersteund

Bespaar tientallen euro's!

De app (die je kunt delen met huisgenoten) geeft niet alleen inzicht in je eigen verbruik maar leert je ook of je veel of juist weinig energie verbruikt. Het overzicht geeft je een goed beeld van je energieverbruik door de tijd heen. Zo maakt de app inzichtelijk wat het resultaat is van de maatregelen die je treft om minder energie te verbruiken (bijvoorbeeld het isoleren van je woning of het aanschaffen van energiezuinigere apparaten). De app wordt doorontwikkeld en krijgt steeds meer mogelijkheden. Gemiddeld bespaar je tot zo'n €125 door het gebruik van EnergyFlip!

Na het installeren kun je direct 'live' zien hoeveel energie je huis verbruikt. Je krijgt zo een goed inzicht in het verbruik van verschillende apparaten.

Onafhankelijk
EnergyFlip is ontwikkeld door het Nederlandse bedrijf Aurum en is onafhankelijk en staat volledig los van je energieleverancier. Energiebedrijven hebben geen toegang tot jouw data en kunnen niet meekijken. Je kunt handmatig je eigen energiecontract en de afloopdatum in de app zetten om in de gaten te houden wanneer je eventueel kunt overstappen. Zo voorkom je dat je ongemerkt teveel betaalt als er een duurzamere of goedkopere aanbieder beschikbaar is. Als je verhuist kun je de EnergyFlip gewoon weer gebruiken in je nieuwe woning, of je nu koopt of huurt.  

Product informatie

EnergyFlip bestaat uit:
 • Gateway kastje
 • Stekker die het kastje verbindt met je slimme meter (via P1-poort)
 • Stroomkabel om te verbinden met het stopcontact
 • Toegang tot de EnergyFlip app 
 • Een extra sensorset (twee losse sensoren met een verbindingskabel) om de EnergyFlip te gebruiken met een niet-slimme meter.

Films


Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Voornaam*: Achternaam*: E-mail adres*: Telefoonnummer*: Gewenste hoeveelheid*: Indicatie leverdatum: Bericht:

EnergyFlip - Energieverbruiksmeter - Voor Niet-Slimme Meter

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit