Brievenbus Afsluiter met klep - Rechthoekig

Merk: AMI

€ 61,95 per stuk incl. btw
Aantal
Maak een keuze
Gratis verzonden!

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Nederland
Land van herkomst: Nederland

keurmerken_recyclebaar.jpg keurmerken_c2c.jpg

  • Beste alternatief
  • Duurzame kwaliteit
  • Milieuvriendelijke of gerecyclede verpakking

Bekijk hier meer producten van het merk AMI
AMI logo
Artikelnummer: 8714409239801

Bekijk alles van AMI >
Bekijk meer: Brievenbusborstels >

Brievenbus Afsluiter EP 960 Climate Comfort

Een kwalitatieve brievenbus met klep. Stopt tocht en biedt bescherming tegen water, pollen, stof en ongedierte. Eenvoudige montage dankzij de meegeleverde bevestigingsmaterialen.

Product informatie

  • Kleur F1
  • Geschikt voor deuren met een dikte van 38/42 mm
  • Inworpopening: 282x32mm (voldoet aan postNL norm)
  • Geleverd met veer
  • Water/wind werend
  • Geluidsdempend
  • Inclusief set M5 bevestigingsmaterialen

Milieu informatie

AMI
De duurzame langetermijnstrategie van AMI speelt in op grote socio-demografische trends zoals grondstofschaarste, gezonde werkplekken, het werken met gezonde materialen en de toenemende interesse in de herkomst van de producten.
 
De ultieme vorm van duurzaam ondernemen is Cradle to Cradle. Volgens dit principe is afval gelijk aan voedsel. Elke grondstof en elk materiaal moet volledig hergebruikt kunnen worden zonder dat het zijn waarde verliest. Met de - als enige in de wereld - behaalde Cradle to Cradle certificering, voor een groot deel van het bouwbeslag, wil AMI zich in de markt onderscheiden met het verduurzamen van haar producten. Het Cradle to Cradle certificeringsproces maakt de producten stap voor stap aantoonbaar duurzaam. Hierdoor passen de producten binnen het gedachtegoed van de circulaire economie.
 


AMI

Duurzaam ondernemen zit bij AMI in het DNA. Sinds 1997 is AMI ieder jaar opnieuw ISO-gecertificeerd en sinds 2014 ook MVO-gecertificeerd. AMI legt de lat steeds hoger om zich te blijven ontwikkelen en onderscheiden in de markt. Met deze certificering committeert AMI zich om te zorgen dat neveneffecten van het productieproces een positieve bijdrage leveren aan mens en milieu.

AMI
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Voornaam*: Achternaam*: E-mail adres*: Telefoonnummer*: Gewenste hoeveelheid*: Indicatie leverdatum: Bericht:

Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Algemene vraag


Is deze klep voor binnen of buiten-montage?

Peter Schmitz
Reactie

Buiten.

Eco

Brievenbus Afsluiter met klep - Rechthoekig

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit